Profilizimi

 

Rimastil zotëron dy makina Roll Forming Line, njëra prej të cilave është prodhimi i fundit, i cili përdoret për formimin e fletës metalike trapezoidale me gjatësi të pakufizuar me saktësi të lartë.

Llojet e fletëve të trapezit me të cilat jemi në gjendje:

 

 - Kulmet (industriale) - TR35 / 200 / 1000, TR40/180/920
 - Mur / tavan - TR 18/227/1135, TR18/210/1100

Fletët e formuar kanë aplikim të gjerë në Inxhinierinë e Ndërtimit sepse ato janë:

- Rezistenca afatgjatë ndaj klimës dhe ndikimeve të jashtme;

- Rezistencë e lartë ndaj rrezet UV;

- Sipërfaqja e butë (e qetë);

- thjeshtësia e përpunimit;

 

- Karakteristikat e ngurta shtetërore (lejohen distanca të mëdha në mes kornea / kufizimeve, që është vetë ndërtimi më i lirë)

- Mundësia e instalimit të lehtë dhe të shpejtë.

 

Përveç kësaj, ne jemi në gjendje të kryejmë shirita për nënstrukturat e bëra nga fleta e galvanizuar me një trashësi deri në 1.2 mm.

TË DHËNA TEKNIKE PËR:

Kulmi Trapezoidal i profilizuar me tip TR35 / 200, që mbulon 1000 mm:

Përdoret për mbulimin dhe veshjen e të gjitha llojeve të objekteve ndërtimore. TR 35/2000 është një çati universale çati, e cila në sajë të pronave të saj statike dhe estetike, gjen aplikim të madh në ndërtim, si dhe mbulon prodhimin, magazinën dhe objektet bujqësore.

 

     

Trashësia në mm

Kufizimet totale

               L= (m)                               P= (kg/m2)

Rëndesë 

(kg/m2)

Momenti i rezistencës

(Wism3/m)

Momenti i inercisë

 (sm2/m)

1,50

1,76

2,00

2,25

2,50

2,75

3,00

0,50

ꓥ ꓥ

225

172

115

77

-

-

-

5,25

4,21

11,54

ꓥ ꓥ ꓥ

265

190

142

104

94

77

53

0,55

ꓥ ꓥ

277

189

125

84

-

-

-

5,82

4,67

12,79

ꓥ ꓥ ꓥ ꓥ

290

208

158

120

101

82

62

0,60

ꓥ ꓥ

300

205

135

90

65

-

-

6,40

5,13

14,05

ꓥ ꓥ ꓥ ꓥ

320

230

175

135

110

90

70

0,70

ꓥ ꓥ

350

240

156

105

75

55

-

7,42

6,05

16,56

ꓥ ꓥ ꓥ ꓥ

380

275

210

165

130

105

85

0,80

ꓥ ꓥ

405

275

180

125

90

65

-

8,48

6,97

19,00

ꓥ ꓥ ꓥ ꓥ

445

325

245

190

155

125

95

 

profiliranje1