Rima Stil

.

Aktet tuaja - Сtili juaj

 

Fletët kontribuojnë jo vetëm për shumë cilësi dhe besueshmëri në kompanitë, bizneset dhe pajisjet industriale, si dhe në shtëpitë tuaja. Lëreni objektet tuaja të merrni një karakter individual me fletët e RIMA STYLE. Ne ofrojmë të gjitha mundësitë për të formuar çatitë tuaja sipas pëlqimit tuaj. Nëse në mënyrë klasike pa ngjyra ose ngjyra - në sajë të gamës sonë të gjerë të formave dhe ngjyrave - të fantazisë dhe pa kufij.

 

Ngjyrë:
Me një përzgjedhje të madhe ngjyrash, çdo dëshirë bëhet realitet.
             

Formë:

Format individuale hapin mundësi të reja arkitekturore. Nëse me slats të mëdha ose të vogla, çdo formë të veçantë - ju mund të formësoni aktrime tuaja sipas pëlqimit tuaj.

 ProfiliranjeZaliha

 

banernajdole

 

Politika e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale