Kallaj plastikë

 Plastificiran

Kallaji i plastikës është një produkt i përdorimit të gjerë, është në dispozicion në cilësi të ndryshme dhe një gamë të gjerë ngjyrash, me shkëlqim dhe me lustër. Ky produkt është bërë posaçërisht për të përmbushur kërkesat e fortësisë, fleksibilitetit dhe qëndrueshmërisë në fushën e ndërtimit. Ajo është e përbërë nga një material bazë çelikut, kështu që ajo është e veshur me një shtresë të zinkut apo një shtresë për neutralizimin dhe final është e mbuluar me poliestër. Kjo është një zgjidhje për kulmet, fasadat, ulluqet, batanije, motorëboat, windsurfs, etj. Gjithashtu, për shkak të gamë të gjerë të fletët e sheshtë apo profilizuar ofrojnë arkitektët një mundësi e madhe për kombinime me përdorimin e lartësi të vogël brinjë thyerje prej 1.8 centimetra, ne kemi marrë një produkt që ka qëndrueshmëri të ndërtimeve të vogla çati. Ndërsa brinjën e madhe, e cila është përforcuar dyfish në formën e një trapez të dyfishtë, me një lartësi prej 3.5 centimetra të marrë një produkt që ka një kapacitet më të lartë që mbante dhe është projektuar për struktura më të mëdha çati.

Në programin tonë të prodhimit, një vend i veçantë është i ndarë për fletën plastike.

 • Trashësia e fletës metalike 0,35 - 0,80 mm
    •  Gjerësia e llamarinës 1000 - 1250 mm
    Standardi EN 10142/10143, ZN 140 - 160 g / m² ISO 9001
    Pesha e Bottoms: nga 100 kg në 5000 kg
    Diametri i brendshëm i kreshtave: CID 508 mm
    Paketimi antikoroziv

Shumica e produkteve tona janë bërë nga ky material. Gjithashtu, ky material përdoret në segmentin tregtar. Në çdo kohë, Stili i Romës ka një stok prej të paktën 200 ton të këtij materiali.

Natyrisht, në kontekst të përmbushjes së dëshirave të ndryshme të klientëve tanë, ne kemi një fletë plastike në një gamë më të gjerë ngjyrash (RAL):

 

plastificiranlim1

Garanci për fletët plastike

Arcelor Mittal Shkup përmirëson vazhdimisht procesin e përgatitjes dhe veshjes së fletës metalike. Meqenëse garancia e produkteve është gjithnjë e më shumë një parakusht për të kënaqur blerësin e duhur, ne marrim një vërtetim të duhur për produktet tona nga ArcelorMittal, i cili konfirmon cilësinë e çdo lloj materiali.

ProfiliranjeZaliha2

http://arcelormittal.com.mk/content/3-products/4-guarantee/guaranteev2.pdf