Fleta e mbështjellë me ftohtë

 

LAdnovalan

Llamarina e mbështjellë me ftohtë përdoret për të bërë pajisje shtëpiake, fuçi, pjesë të ndryshme, profile të vogla, soba, grila, lidhje dhe aplikacione të tjera që garantojnë forcë, rezistencë dhe elasticitet.

Bordet në dërrasat janë të trashësisë prej 0.35mm deri 2.5mm. Ato janë të përmasave standarde të bordeve 1000 x 2000mm dhe 1250 x 2500mm, dhe nëse është e nevojshme, ne gjithashtu kemi një gjatësi më të gjatë të paketuar në paleta. Ne gjithashtu kemi tinplate në castors.