Ваши лимови - Ваш стил

 

Лимовите допринесуваат не само за многу квалитет и сигурност во Вашите компании, деловни и индустриски објекти како и Во Вашите домови. Овозможете им на вашите објекти да добијат индивидуален карактер  со лимовите од РИМА СТИЛ . Ви ги нудиме сите можности да ги обликувате вашите покриви по ваш вкус. Дали класично без боја или во боја – благодарение на нашата огромна палета на форми и бои – на фантазијата и нема граници.

 

Боја:
Со големиот избор на бои секоја желба станува стварност.
             

Форма:

Индивидуалните форми отвараат нови архитектонски можности. Дали со големи или мали ребра, било која специјална форма – може да ги обликувате Вашите лимови по ваш вкус.

 ProfiliranjeZaliha

 

logo-rimastil3

Политика на приватност и заштита на лични податоци